YHTEISMAA-projekti

Taidetyöskentely (pandemian sallimissa rajoissa) koululaisryhmien kanssa Alajärven Lehtimäellä syyskaudella 2020. Työskentely jatkuu keväällä 2021, jolloin järjestetään Iltamat, missä esitetään ryhmien kanssa valmistettu esitys. Kutsumme esiintymään myös ammattilaisryhmän.

Organisointi, ohjaus ja koreografia: tanssitaiteilija Elina Hauta-aho ja nukketeatteritaiteilija/kuvataideopettaja Maria-Elina Koivula

Yhteismaa-projekti vie esitystaidetta sinne, missä se ei näy tai ole koettavissa, sekä tuo ihmisiä yhteen taidekokemuksen äärelle. Työskentelemme Alajärven Lehtimäen kylässä Etelä-Pohjanmaalla syys-marraskuussa 2020. Työskentelemme poikkitaiteellisesti eri ryhmien kanssa kuva,- nukketeatteri-, ja tanssitaiteen parissa valmistaen osallistujien kanssa yhteisen teoksen esitettäväksi projektin lopuksi järjestettäviin Iltamiin Lehtimäen Nuorisoseurantalolle. Iltamissa esiintyy myös mukaan kutsuttuja ammattitaiteilijoita. Yhteismaa pyrkii olemaan mahdollisimman helposti saavutettava: projektiin osallistuminen on ilmaista, järjestämme sen apurahojen ja projektirahoituksen turvin.

 

 

%d bloggaajaa tykkää tästä:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close