TULOSSA

  • FLOW OF DEATH ja AND LIFE Teosparin toinen osa and Life on työn alla. Olen teoksien työryhmien koollekutsuja ja koreografi.  And Life ensi-ilta on 6.8.2021 Maunula-talon Metsäpurosalissa Helsingissä.
  • YHTEISMAA-projekti on työn alla yhteistyössä nukketeatteritaiteilija/kuvataideopettaja Maria-Elina Koivulan kanssa. Työskentelimme syksyllä 2020 poikkitaiteellisesti Taimelan alakoulun oppilaiden kanssa Etelä-Pohjanmaalla Lehtimäen kylässä. Työskentely on jatkunut kevätkaudella 2021 tiivisjaksoin ja päättyy toukokuun lopulla muulle koululle esitettävään esitykseen.
  • MYSTEERIO ANIMUS -teos on suunnitteluvaiheessa yhteistyössä muusikko Eero Savelan kanssa. Teoksen konsultoivana koreografina Routa Companyn taiteellinen johtaja Jouni Järvenpää. Ensi-ilta on kevätkaudella 2022 Turussa Barker-teatterissa sekä work-in-process esitys pääkaupunkiseudulla syyskaudella 2021. Teosta työstetään kesäkuun alussa residenssissä Routa Companyn vieraana Kajaanissa.
  • KENTAURI KUILUSSA (työnimi) olen tanssijana koreografi Iina Taijonlahden uudessa teoksessa. Teoksen työstö aloitetaan residenssijaksolla Helsingissä syksyllä 2021.
  • LASSIEN KAKSOISELÄMÄ olen esiintyjänä nukketeatteriohjaaja Maija Linturin uudessa teoksessa. Ensi-ilta ja esitykset ovat Helsingissä Nukketeatteri Sampossa tammikuussa 2022.
  • HETKI-FESTIVAALI järjestettiin neljännen kerran syyskaudella 2022 eri tiloissa Helsingissä. Jos pandemia edelleen jyllää, tapahtuma järjestetään vuoden 2021 tapaan verkossa.
  • RASVAESITYS on yhteistyöteos esitystaiteilija-skenografi Milla Martikaisen ja tanssitaiteilijoiden Kati Raatikaisen ja Kaisa Kukkosen kanssa. Teosta on alettu työstää 2020, ensi-ilta on 2022 syyskaudella.
Klikkaa punaisia, saat lisätietoa projekteista!
Kansikuva Anttoni Halonen (and Life -teos 2021)
%d bloggaajaa tykkää tästä:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close