Hetki-festivaali

https://hetkifestival.wordpress.com/

Haastatteluni danceinfon uutisiin: https://www.danceinfo.fi/uutiset/hetki-festivaali-antaa-tilan-improvisaatiolle

Hetki-festivaali järjestettiin ensimmäisen kerran Helsingissä vuonna 2018 ja se saa jatkoa vuonna 2019. Ensimmäinen festivaali levittäytyi tapahtumineen ympäri kaupunkia: Esitystaiteen keskukselle, Ylioppilasteatterille sekä Maunula-talolle.

Taiteellinen sisällön ja konseptin suunnittelu, tuotanto ja tapahtuman organisointi: Tanssitaiteililijat Elina Hauta-aho, Heini Nukari, Kaisa Kukkonen ja Aino Ojanen

Hetki-festivaalin ydinidea on tuoda Helsingin ja koko Suomen ammattikentällä toimivia tanssi- ja liikeimprovisaatiota esityksessä käyttäviä ja sitä aktiivisesti kehittäviä ryhmiä ja yksittäisiä taiteilijoita yhteen sekä avata tanssi-improvisaatio taidemuotona kaikille. Festivaali tarkentaa huomion siihen mitä tanssi-improvisaatio voi olla, mitä se vaatii, kuinka sitä voi lähestyä tekijänä tai katsojana sekä kuinka sitä voi työstää. Festivaalille kutsutaan alan ammattilaisia esitys- ja työpaja-tapahtumaan sekä esiintymään, kertomaan työstään ja jakamaan osaamistaan muiden ammattilaisten ja yleisön kanssa. Tapahtumassa on ammattilaisille suunnattuja vertaisoppimiseen perustuva työpaja, kaikille avoimet esitysillat ja keskustelutilaisuudet.

 

Kuva Laura Salonen. Keskustelu- Hetki Sessions Open Stage -tilaisuus Hetki-festivaalilla 2018.

%d bloggaajaa tykkää tästä:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close